Mac&cheese and…

Dé gezonde zus van de real stuff. Nóg lekkerder en boordevol vitamines! En… in no time.

ingrediënten: 1 rode ui, 1 savooikool, 2 wortels, 1 bussel selder, 250 gram kaas, bechamelsaus van volkoren bloem, 1 potje Abinda kruidige paté, 400 gram macaroni

bereiding:  

Kook de macaroni volgens voorschrift.

Snij de ui, de wortels, savooikool en selder in stukken. Verhit olijfolie in een pan. Fruit de ui. Voeg na 5 minuten de wortels toe en na nog eens 5 minuten de savooikool en selder. Stoof alles goed met deksel op de pot tot het gaar is. Roer af en toe om. Warm de oven voor op 180°C. Maak ondertussen de bechamelsaus. Voeg op het laatste zo’n 150 gram gemalen kaas toe. Doe pasta, groenten en saus door elkaar. Stort alles in een ovenschaal. Strooi er de resterende kaas over en zet nog een 5-tal minuten onder de grill.

Wedden dat je kinderen zullen smullen?!

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *