tWinkeltje

Op 24/12/22 gooide  tWinkeltje voor de laatste keer haar deuren open. Wagenwijd! Met kaarsjes en koekjes en wijn en chipjes. Met heel veel schone cadeaus en kortingen! Het was me een genoegen om 1,5 jaar lang jullie lokaal kruideniersvrouwtje te mogen zijn. 😉😚 Samen te mogen werken met Jens, Julie en Tine. 🍀 Zoveel moedige en bijzondere mensen te leren kennen die geloven in wat ze produceren 👩‍🌾🌳🧑‍🌾
Dankbaar - zó dankbaar - voor al dit moois! ❤️
Maar het is zeker niet gedaan met Sophie so Food! 
In januari kruip ik eerst - na een drukke cateringmaand -  in mijn schulpje. Vanaf februari/maart werk ik aan een nieuw concept. Hou dus zeker de facebookpagina in de gaten. Je ziet me wel weer verschijnen 🕯

liefs Sophie

Duurzaam en lokaal winkelen kan vanaf nu ook in Zingem!

Kom op ontdekking in het gezellig tWinkeltje van Sophie so Food en maak kennis met tal van biologische en lokale producten, duurzame en gezonde  (afhaal)maaltijden, dessertjes en ander lekkers, ecologische hygiëne-artikelen . Er is bovendien een fijn aanbod aan glutenvrije, lactosevrije, suikervrije en veganistische producten.

Het lokale aanbod van tWinkeltje breidt voortdurend uit. Hieronder een overzicht van deze speciallekes die je zowel op de webshop als in tWinkeltje kan terugvinden:

  • Desembrood van Feelkeshof (Zottegem)
  • Vers ambachtelijk gluten- en lactosevrij brood van Chambelland (Gent)
  • Verse biologische seitanbereidingen (beleg en vleesvervangers) van De Goede Zaak (Zwalm)
  • Biologische groentjes van Den Halsberg (Gavere) en andere bio-(dynamische) boerderijen in de buurt via BioBrugsOmmeland.
  • Verse biologische geitenkaasjes, buche, geitenyoghurt en quiches van De Volle Maan (Sint-Lievens-Houtem)
  • Ambachtelijke room-, sorbet- en vegan-ijs van Cream&Crunch (Zottegem)
  • Een verfijnde selectie (h)eerlijke koffie van de koffiebranderij Buizerd en Saars (Kruisem)
  • Natuurlijke zeepjes van Zeepkat (Geeraardsbergen)
  • (Droog)bloemenboeketten, kruideninfusies en meer van WeideWeelde (Vurste)
  • Verse honing en de lekkerste siroopjes (ook suikervrij) van Le Jardin Vert (Mullem)
  • Duurzame juwelen van Boutique Bouton

Neem zeker voldoende bokalen of potjes mee. We voorzien slechts weinig verpakkingsmateriaal. Je kan wel herbruikbare bokalen bij ons aankopen.

Huis KW27 - Kwaadstraat 27, Zingem.

!! Vanaf 17/9/'22: Wil je webshoppen? Bestel dan voor zondag 21u al jouw gewenste producten en geef aan wanneer je er wil omkomen (woe, do, vr, za).  

Betaalmogelijkheden: via een eigen "Wallet" via jouw persoonlijke account, via een mobiele bankapp (payconiq) op je smartphone of cash.

 

Webshop - afhaalpunt

tWinkeltje van Sophie so Food is ook het afhaalpunt voor de bestellingen van de webshop van Sophie So Food. Op deze webshop vind je een ruim aanbod aan biologische droogwaren en verse producten, een klein assortiment biologische seizoensgebonden groenten en fruit*, een selectie biologische lokale producten en ecologische hygiëne-artikelen.* Daarnaast kan je ook heel wat heerlijks van Sophie so Food bestellen: seizoensschotel, pastasaus, taart, pesto's, ...

We werken volgens een samenaankoopprincipe. Er wordt zoveel mogelijk in bulk aangekocht om de afvalberg zo beperkt mogelijk te houden. Om de versheid van enkele producten te garanderen, zal je bij sommige producten dan ook een "voorraad" terugvinden.

WEBSHOPPEN IN 7 STAPPEN

 1. Registreer je via inloggen. Enkel zo wordt de webshop zichtbaar in de menubalk.
 2. Er zijn twee betalingsopties: via je persoonlijke wallet of met Payconiq bij afhaling. Meer over de betalingsmogelijkheden hierboven.
 3. Bestel via de webshop iedere week tussen vrijdag 9u en zondag 21u. Vergeet niet op bevestigen te drukken in je winkelmand. Na je bestelling krijg je een bevestigingsmail. Je hoeft echter nog niet te betalen. Dit doe je pas bij afhaling (of via je wallet). Noteer wél in bij opmerkingen welke dag je om je bestelling zal komen (woe, do, vr of za)
 4. Haal je bestelling af in tWinkeltje (Kwaadstraat 27, Zingem).
 5. Neem hiervoor steeds je eigen bokalen en potjes mee. We werken niet met leeggoed!
 6. Koop eventueel nog extra producten aan: een taartpunt, een afhaalmaaltijd, ... Alles wordt onmiddellijk toegevoegd aan je bestelling en kassaticket.
 7. Na afhaling krijg je een kassaticket per mail gestuurd. Indien je gebruik maakt van de wallet, dan zal alles automatisch van je wallet gaan. In het andere geval betaal je met Payconiq de volledige rekening in één keer.

TIP: Maak je persoonlijke verlanglijst aan!

Door bij jouw geliefde producten op het hartje te klikken, stop je deze in je persoonlijke verlanglijst in jouw account. Even extra werk, maar daarna superhandig om te webshoppen op maat!