tWinkeltje

 

AANGEPASTE UREN PAASVAKANTIE

Sophie trekt er in de paasvakantie op uit met haar gezin. Maar vanaf nu moet tWinkeltje niet meer dicht! Want een poel van enkele warme mensen zorgt dat de winkel voortaan open kan blijven. Tijdens vakanties én drukke caterings. Hoe tof is dat?!

 • vrijdag  8 en 15/4: 12u-18u (Tine)
 • zaterdag 9 en 16/4: 10u-13u (Tine)

OPENINGSUREN

 • donderdagavond: maaltijden op reservatie (af te halen tussen 16u-19u)
 • vrijdag 11u-18u 
 • zaterdag 10u-13u

Duurzaam en lokaal winkelen kan vanaf nu ook in Zingem!

Kom op ontdekking in het gezellig tWinkeltje van Sophie so Food en maak kennis met tal van biologische en lokale producten, duurzame en gezonde maaltijden, taarten en ander lekkers, mooie kruiden- en plantenstekjes. Er is bovendien een fijn aanbod glutenvrije, lactosevrije, suikervrije en veganistische producten.

Het lokale aanbod van tWinkeltje breidt voortdurend uit. Hieronder een overzicht van deze speciallekes die je zowel op de webshop als in tWinkeltje kan terugvinden:

  • Vers zuurdesembrood en koekjes allerhande van Quitapena (Asper)
  • Vers ambachtelijk gluten- en lactosevrij brood van Chambelland (Elsene en Gent)
  • Verse biologische seitanbereidingen (beleg en vleesvervangers) van De Goede Zaak (Zwalm)
  • Biologische groentjes van Den Halsberg (Gavere) en andere bio-(dynamische) boerderijen in de buurt.
  • Verse biologische geitenkaasjes, buche, geitenyoghurt en quiches van De Volle Maan (Sint-Lievens-Houtem)
  • Ambachtelijke room-, sorbet- en vegan-ijs van Cream&Crunch (Zottegem)
  • Een verfijnde selectie (h)eerlijke koffie van de koffiebranderij Buizerd en Saars (Kruisem)
  • Natuurlijke zeepjes van Zeepkat (Geeraardsbergen)
  • (Droog)bloemen, kruideninfusies en meer van WeideWeelde (Vurste)
  • Verse honing en de lekkerste siroopjes (ook suikervrij) van Le Jardin Vert (Mullem)
  • Duurzame juwelen van Boutique Bouton

Neem zeker voldoende bokalen of potjes mee. We voorzien slechts weinig verpakkingsmateriaal. Je kan wel herbruikbare bokalen bij ons aankopen.

Huis KW27 - Kwaadstraat 27, Zingem.

Koop je voor dinsdagavond 21u producten via mijn webshop? Dan zal je deze steeds de volgende vrijdag of zaterdag tijdens de openingsuren van tWinkeltje kunnen afhalen.

Je kan betalen met een eigen "Wallet" via jouw account. Dit dient op voorhand te gebeuren (let wel: het duurt steeds enkele dagen vooraleer het geld op de rekening staat). In tWinkeltje kan je ook met een mobiele bankapp (bv. Payconiq) op je smartphone betalen.

 

Webshop - afhaalpunt

tWinkeltje van Sophie so Food is ook het afhaalpunt voor de bestellingen van de webshop van Sophie So Food. Op deze webshop vind je een ruim aanbod aan biologische droogwaren en verse producten, een klein assortiment biologische seizoensgebonden groenten en fruit*, een selectie biologische lokale producten en ecologische hygiëne-artikelen.* Daarnaast kan je ook heel wat heerlijks van Sophie so Food bestellen: seizoensschotel, pastasaus, taart, pesto's, ...

We werken volgens een samenaankoopprincipe. Er wordt zoveel mogelijk in bulk aangekocht om de afvalberg zo beperkt mogelijk te houden. Om de versheid van enkele producten te garanderen, zal je bij sommige producten dan ook een "voorraad" terugvinden.

WEBSHOPPEN IN 7 STAPPEN

 1. Registreer je via inloggen. Enkel zo wordt de webshop zichtbaar in de menubalk.
 2. Er zijn twee betalingsopties: via je persoonlijke wallet of met Payconiq bij afhaling. Meer over de betalingsmogelijkheden hierboven.
 3. Bestel via de webshop iedere week tussen zondag 20u en dinsdag 21u. Vergeet niet op bevestigen te drukken in je winkelmand. Na je bestelling krijg je een bevestigingsmail. Je hoeft echter nog niet te betalen. Dit doe je pas bij afhaling (of via je wallet).
 4. Haal je bestelling de eerstvolgende vrijdag of zaterdag af in tWinkeltje (Kwaadstraat 27, Zingem).
 5. Neem hiervoor steeds je eigen bokalen en potjes mee. We werken niet met leeggoed!
 6. Koop eventueel nog extra producten aan: een taartpunt, een afhaalmaaltijd, ... Alles wordt onmiddellijk toegevoegd aan je bestelling en kassaticket.
 7. Na afhaling krijg je een kassaticket per mail gestuurd. Indien je gebruik maakt van de wallet, dan zal alles automatisch van je wallet gaan. In het andere geval betaal je met Payconiq de volledige rekening in één keer.

TIP: Maak je persoonlijke verlanglijst aan!

Door bij jouw geliefde producten op het hartje te klikken, stop je deze in je persoonlijke verlanglijst in jouw account. Even extra werk, maar daarna superhandig om te webshoppen op maat!