tWinkeltje

Duurzaam en lokaal winkelen kan vanaf nu ook in Zingem!

 

Kom op ontdekking in het gezellig tWinkeltje van Sophie so Food en maak kennis met tal van biologische en lokale producten, duurzame en gezonde maaltijden, taarten en ander lekkers, mooie kruiden- en plantenstekjes. Er is bovendien een fijn aanbod glutenvrije, lactosevrije, suikervrije en veganistische producten.

Het lokale aanbod van tWinkeltje breidt voortdurend uit. Hieronder een overzicht van deze speciallekes die je zowel op de webshop als in tWinkeltje kan terugvinden:

  • Vers zuurdesembrood en koekjes allerhande van Quitapena (Asper): iedere donderdag en vrijdag
  • Vers ambachtelijk gluten- en lactosevrij brood van Chambelland (Elsene en Gent): iedere donderdag
  • Verse biologische seitanbereidingen (beleg en vleesvervangers) van De Goede Zaak (Zwalm): zolang de voorraad strekt (als het in de webshop staat, is het aanwezig voor bestelling)
  • Biologische groentjes van Den Halsberg (Gavere): zie webshop voor update of kom langs op donderdag of vrijdag voor een mooi aanbod.
  • Verse biologische geitenkaasjes, buche, geitenyoghurt en quiches van De Volle Maan (Sint-Lievens-Houtem): zolang de voorraad strekt, iedere drie weken verse toevoer.
  • Ambachtelijke room-, sorbet- en vegan-ijs van Cream&Crunch (Zottegem)altijd verschillende smaken aanwezig (zie webshop voor up to date aanbod)
  • Een verfijnde selectie (h)eerlijke koffie van de koffiebranderij Buizerd en Saars (Kruisem)
  • Natuurlijke zeepjes van Zeepkat (Geeraardsbergen)
  • Droogbloemen, kruideninfusies en meer van WeideWeelde (Vurste)
  • Verse honing en de lekkerste siroopjes (ook suikervrij) van Le Jardin Vert (Mullem)

Neem zeker voldoende bokalen of potjes mee. We voorzien slechts weinig verpakkingsmateriaal. Je kan wel herbruikbare bokalen bij ons aankopen.

Openingsuren:

 • Donderdag 12u-18u
 • Vrijdag 9u-16u (en voor afhaalmaaltijden 's avonds na afspraak)

Huis KW27 - Kwaadstraat 27, Zingem.

Koop je voor dinsdagavond 20u producten via mijn webshop? Dan zal je deze steeds de volgende donderdag of vrijdag tijdens de openingsuren van tWinkeltje kunnen afhalen.

Je kan betalen met een eigen "Wallet" via jouw account. Dit dient op voorhand te gebeuren (let wel: het duurt steeds enkele dagen vooraleer het geld op de rekening staat). In tWinkeltje kan je ook met een mobiele bankapp (bv. Payconiq) op je smartphone betalen.

 

Het is (voorlopig) NIET MOGELIJK om met bankcontact of cash te betalen in tWinkeltje.

Hoe dan wel?

1. MET EEN BANKAPP (Payconiq of via je de app van je eigen bank). Hiervoor heb je dus een smartphone nodig.

 • Indien je een webshopbestelling plaatst dan dien je voor deze optie te kiezen. 

2. VIA EEN  "WALLET" in je persoonlijke account. Volg hiervoor onderstaande stappen:

 • Registreer je eerst als klant.
 • Zodra je klant bent, kan je inloggen op de webshop.
 • Nadat je ingelogd bent, verschijnt "Mijn account" bovenaan in de menu van de webshop.
 • Klik op "My Wallet". Je ziet een lijst met al je financiële transacties. De lijst is bij aanvang uiteraard leeg.
 • Klik op "Wallet topup" en geef het bedrag is dat je wilt storten.
 • Klik op "Add". Nadat je op "Add" hebt gedrukt, zal je doorverwezen worden naar het winkemandje waar je kan afrekenen. Betaal via een overschrijving het gekozen bedrag op de rekening van Sophie So Food (Sophie Van den Eynde, IBAN BE 7397 3372 084 960). Hou er rekening mee dat dit enkele dagen kan duren.
 • Na ontvangst van je storting wordt je Wallet aangepast met het toegevoegde bedrag. Pas vanaf nu kan je betalen met deze Wallet. Bij webshopbestellingen zal je deze optie kunnen aanklikken.
 • Het saldo van je wallet zal steeds bovenaan te zien zijn als je ingelogd bent.

 

Webshop - afhaalpunt

tWinkeltje van Sophie so Food is ook het afhaalpunt voor de bestellingen van de webshop van Sophie So Food. Op deze webshop vind je een ruim aanbod aan biologische droogwaren en verse producten, een klein assortiment biologische seizoensgebonden groenten en fruit*, een selectie biologische lokale producten en ecologische hygiëne-artikelen.* Daarnaast kan je ook heel wat heerlijks van Sophie so Food bestellen: seizoensschotel, pastasaus, taart, pesto's, ...

We werken volgens een samenaankoopprincipe. Er wordt zoveel mogelijk in bulk aangekocht om de afvalberg zo beperkt mogelijk te houden. Om de versheid van enkele producten te garanderen, zal je bij sommige producten dan ook een "voorraad" terugvinden.

WEBSHOPPEN IN 7 STAPPEN

 1. Registreer je via inloggen. Enkel zo wordt de webshop zichtbaar in de menubalk.
 2. Er zijn twee betalingsopties: via je persoonlijke wallet of met Payconiq bij afhaling. Meer over de betalingsmogelijkheden hierboven.
 3. Bestel via de webshop iedere week tussen zondag 10u en dinsdag 20u. Vergeet niet op bevestigen te drukken in je winkelmand. Na je bestelling krijg je een bevestigingsmail. Je hoeft echter nog niet te betalen. Dit doe je pas bij afhaling (of via je wallet).
 4. Haal je bestelling de eerstvolgende donderdag of vrijdag af in tWinkeltje (Kwaadstraat 27, Zingem).
 5. Neem hiervoor steeds je eigen bokalen en potjes mee. We werken niet met leeggoed!
 6. Koop eventueel nog extra producten aan: een taartpunt, een afhaalmaaltijd, ... Alles wordt onmiddellijk toegevoegd aan je bestelling en kassaticket.
 7. Na afhaling krijg je een kassaticket per mail gestuurd. Indien je gebruik maakt van de wallet, dan zal alles automatisch van je wallet gaan. In het andere geval betaal je met Payconiq de volledige rekening in één keer.

TIP: Maak je persoonlijke verlanglijst aan!

Door bij jouw geliefde producten op het hartje te klikken, stop je deze in je persoonlijke verlanglijst in jouw account. Even extra werk, maar daarna superhandig om te webshoppen op maat!