Advies op maat

vanaf 2022

Wil je naar een duurzaam en gezond eetpatroon op dagelijkse basis voor jou en je gezin? Ik help je graag op weg! Als voedingscoach begeleid ik je met veel plezier op je persoonlijk pad naar een evenwichtig voedingspatroon, dat duurzaam en gezond is, voor jou én de planeet.

Werkwijze?

Hoe de consultaties verlopen, is deels afhankelijk van het advies waarvoor je komt. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek bekijken we waar je verdere noden zitten. We analyseren samen jouw voedingsgewoonten en ik geef eerste tips waarmee je van start kan gaan. Dit gesprek duurt 1,5- 2 uur.

Geheel vrijblijvend kies je daarna hoe het verder gaat: gaan we samen een (kort of langer) traject aan, dan bekijken we samen welke werkwijze er bij jou (en je gezin) past.  De werkwijze hangt af van wie jij bent. Misschien vind je het fijn om regelmatig tips en tricks te bespreken en deze bij te sturen? Gezond en duurzaam eten, is immers een blijvend leerproces. Of zie je het meer gestructureerd en vind je het prettig om samen een haalbaar voedingsschema of enkele eetafspraken op te stellen?

Tijdens tweede consult geef ik zeer concrete tips, gebaseerd op de noden die in het kennismakingsgesprek aan bod kwamen. Daarna kunnen vervolgconsulten je verder helpen om bij te sturen en te begeleiden.

In het gehele traject heb ik als doel jou (en je gezin) te begeleiden in het maken van bewuste keuzes en het aanleren van nieuwe en duurzame voedingsgewoonte.

 

Prijs?

Kennismakingsgesprek met eerst tips (1,5u-2u): €105

Tweede consult met gerichte tips  (+/- 1u): €95

Vervolgconsulten ter begeleiding en bijsturing  (+/- 1u): €75