CATERING

Paasfeest? Communie, lente- of groeifeest?

Samen Pasen vieren? Feestlammetje in het gezin? En wil je wel eens wat anders op die feesttafel? Verwen jezelf en je gasten met een duurzame maaltijd.

Glutenvrije, veganistische opties mogelijk. Ook met andere allergenen en diëten hou ik graag rekening!

Met Sophie so Food kan je kiezen uit volgende formules:

 

  • Uitgebreide tapas: assortiment aan hapjes, warm en koud   €15/pp
  • Quichebuffet: assortiment aan quiches met seizoensgroenten, en bijpassende slaatjes €30/pp
  • Foodsharing Menu: vegetarische seizoensshotels om te delen    €35/pp
    • Seizoensdips met rauwkost
    • Kruidige couscous
    • Bloemkoolrijst
    • Fleurige aardappelsalade
    • Lenteslaatje met eetbare bloemenpracht
    • Quiche met frisse lentegroentjes
    • Warm groentestoofpotje
  • Sausjesbuffet: Zot van pasta of rijst? Maak een keuze uit onderstaande sausjes en voorzie zelf de pasta. Voor 3 soorten saus  €18/pp
    • Seizoenspesto
    • Pesto met champignons
    • Funghi deluxe (met amandelroom en veel soorten paddenstoelen)
    • Veggie bolo met gegrilde groentjes
    • Kaassaus met broccoli

Praktisch

Reserveer via sophie@sophiesofood.be met volgende info :

  • Naam
  • Aantal personen
  • Datum
  • Speciale diëten, allergieën of intoleranties?

Schrijf na bevestiging per mail het totaal bedrag over op het rekeningnummer van Sophie so Food BE73 9733 7208 4960

Breng jouw doosjes vooraf binnen of neem er voldoende mee bij afhaling, dan vul ik ze met je gerechten. Zo houden we samen de afvalberg beperkt!

Kom alles op het afgesproken moment afhalen in tWinkeltje (Kwaadstraat 27, Zingem).

 

 

LENTEONTBIJT of -BRUNCH 5/3, 2/4 en 7/5

Alle bereidingen zijn glutenvrij. Een vegan-alternatief is mogelijk. Geef ook gerust andere allergenen door...

ONTBIJT €15/pp

Parfait met yoghurt (geit of vegan) en granola - fruitsla -  glutenvrij brood- homemade confituur - smoothie

BRUNCH €25/pp

Parfait met yoghurt (geit of vegan) en granola - fruitsla - glutenvrij brood- homemade confituur - smoothie -  quiche - rauwkostslaatje

PRAKTISCH

Reserveer via sophie@sophiesofood.be met volgende info :

  • Naam
  • Aantal personen
  • Datum
  • Speciale diëten, allergieën of intoleranties?

Schrijf na bevestiging per mail het totaal bedrag over op het rekeningnummer van Sophie so Food BE73 9733 7208 4960

Breng jouw doosjes vooraf binnen of neem er voldoende mee bij afhaling, dan vul ik ze met je gerechten. Zo houden we samen de afvalberg beperkt!

Kom alles op het afgesproken moment afhalen in tWinkeltje (Kwaadstraat 27, Zingem). Dit kan op deze dagen ook al vanaf 7u!

 

 

 

VERRASSINGSMENU - LENTE

Feestje?

Sophie so Food biedt jou een fijn seizoensgebonden feestmenu aan. 5 schotels om te delen, geïnspireerd op en met heerlijke schatten van het seizoen. Laat je verrassen!

Alle bereidingen zijn glutenvrij. Een vegan-alternatief is mogelijk. Geef ook gerust andere allergenen en wensen door...

Prijs: €30/pp

PRAKTISCH

Reserveer* via sophie@sophiesofood.be met volgende info :

  • Naam
  • Aantal personen
  • Datum
  • Speciale diëten, allergieën of intoleranties? Speciale wensen?

*Reservaties van meer dan 5 personen, graag 1 week op voorhand.

Schrijf na bevestiging per mail het totaal bedrag over op het rekeningnummer van Sophie so Food BE73 9733 7208 4960

Breng jouw doosjes vooraf binnen of neem er voldoende mee bij afhaling, dan vul ik ze met je gerechten. Zo houden we samen de afvalberg beperkt!

Kom alles op het afgesproken moment afhalen in tWinkeltje (Kwaadstraat 27, Zingem).

 

Lokaal eten aan huis

 

Een feestje gepland, maar wil je wel eens wat anders? Verwen jezelf en je gasten met een duurzame maaltijd.

  • Aperitief/Tapas: assortiment aan hapjes (dips en dippers, kleine gerechtjes)    €15/pp
  • Foodsharing Menu: vegetarische seizoensschotels om te delen    €35/pp
  • Sausjesbuffet: voor bij pasta of rijst. Ik doe een voorstel al naar gelang het seizoen, jij kiest (max 3 soorten)    €15/pp
  • Dessertenbuffet: 3 soorten dessertjes voor een heerlijk zoete tafel   €15/pp

Alle bereidingen zijn zoveel mogelijk met  biologische en lokale producten bereid. Kraakvers en met veel liefde gemaakt.

Ik kook het liefst ter plaatse. Zo is alles nog verser. Servicekost: €100

Afhaal of brengen, kan natuurlijk ook.