Koken uit een wildpluktuin [INDIV]

Wat?

In Maarkedal, verscholen tussen de heuvels, bevindt er zich een wonderlijke plek: Rivendel. Sophie so Food kreeg de kans om op dit idyllische privédomein een permacultuurtuin in te richten. Ze koppelt hier een reeks kookworkshops aan vast. Beetje per beetje zullen de cursisten de nieuwe tuin zien groeien. Telkens weer kunnen ze zich verwonderen over hoe snel de natuur ons zoveel heerlijks biedt, instant te gebruiken in de fijne keuken van Rinvendel, met een adembenemend uitzicht op het heuvelachtige Maarkedal.

Concreet?

Reeks van 4 sessies, ook afzonderlijk te boeken. In elk seizoen werken en snuisteren cursisten samen met Sophie in de permacultuurtuin. We gaan telkens ook op zoek naar heerlijke frisse wildpluk op het domein Rivendel. Met onze gevulde manden, duiken we daarna samen de keuken in. We proeven, combineren en (leren) improviseren. Vanuit de dankbaarheid die de natuur ons biedt, creëren we samen een pure maaltijd. Je gaat naar huis met heel wat magische indrukken, een gevoede en gevulde maag en alweer pakken inspiratie voor eigen ontdekkingstochten in natuur, permacultuurtuin en keuken.

Praktisch?

Data

21/03: Lente

27/06: Zomer

10/10: Herfst

19/12: Winter

telkens van 9.30u-13.30u

Locatie

Domein "Rivendel", Boigneberg 6 Maarkedal

Prijs

€35/pp per workshop.

In dit project maken we graag financiële ruimte vrij zodat maximaal 2 mensen aan een sociaal tarief van €10/pp kunnen deelnemen. Contacteer mij hier gerust voor!

 

Inschrijving:

Telkens 10 dagen voor de workshop via sophie@sophiesofood.be (inschrijving pas voltooid na betaling)