Permacultuur op je bord [GROEP]

Wat?

Permacultuur is meer dan chaotische moestuinbedjes waarin alles door elkaar staat, onkruid inclusief. Het is een levenswijze, waarin zorg voor de aarde, zorg voor de mensen en het delen van de weelde centraal staan. Maar veel begint wel bij je (moes)tuin. In deze workshop word je ondergedompeld in het permacultuur-moestuinieren met grote klemtoon op koken. Leren koken met dat wat voorhanden is uit je (moes)tuin. Een pure keuken met een groot zero-waste-gehalte.

Concreet?

We maken kennis met een verse permacultuurmoestuin en zien hoe gemakkelijk is om hiermee te beginnen. Al snuisterend en oogstend, leer je de knepen van de permacultuur kennen. Daarna gaan we met onze oogst aan de slag in de keuken. We beslissen samen wat we maken met als grote uitdaging om alles van onze oogst te verwerken. Enkel basistechnieken en de ervaring van Sophie so Food helpen je hierbij op weg. Afsluitend doen we met een heerlijke proeverij!

Praktisch?

Prijs: €40/pp (min. 8 – max. 15 personen)

Waar: “Rivendel” – Boigneberg 6, Maarkedal / “Hof Ter Beemt” – Omgangstraat 1 E, Zingem

Wanneer: steeds mogelijk

Interesse? Stuur een mailtje naar sophie@sophiesofood.be voor meer info en reservatie